Aanmelding voetbalvereniging.

Emmen, 2017, scheidsrechtersvereniging 

COVS HZO Drenthe  (link naar formulier)                                                                                                

Onderwerp:            Wordt Uw vereniging ook DONATEUR, 2017/2018?

Geacht bestuur,

  • COVS HZO Drenthe. Verkozen tot sportvereniging van het jaar in de gemeente Emmen. Een jonge vereniging nog, maar die volop actief is voor haar leden maar ook steeds actiever is voor de voetbalverenigingen in haar regio, maar ook voor de regio Hoogeveen & omstreken.
  • De COVS behartigt in het algemeen, alle belangen van en voor scheidsrechters. Tevens is de COVS een aanspreekpunt/klankbord voor scheidsrechters en informatiebron richting voetbalverenigingen. De COVS is dus meer een intermediair in het belang van de voetbalsport in het algemeen.
  • Voor voetbalverenigingen binnen onze regio, kunnen wij veel betekenen. Want voor donateurs van onze vereniging, kan de COVS HZO Drenthe diverse activiteiten organiseren.
  • Het verzorgen van een spelregelavond voor de club en/of jeugdscheidsrechters;
  • Het bemiddelen/zoeken c.q. verzorgen, in de voorbereiding en winterstop, van scheidsrechters voor oefenwedstrijden van uw vereniging (mits vroegtijdig aangevraagd). Ook kunnen we ondersteunen bij de organisatie van toernooien;
  • Het persoonlijk begeleiden van uw club- en of jeugdscheidsrechters;
  • Het verzorgen van een avond voor de club- en of jeugdscheidsrechters van uw vereniging, waarbij alle aspecten van het leiden van een voetbalwedstrijd aan bod komen;
  • Fair Play. Uw vereniging kan deze FairPlay prijs winnen. Welke vereniging krijgt de minste rode/gele kaarten? Zorg voor een goed Fair Play klimaat binnen uw vereniging.
  • Tot slot ontvangt u maandelijks onze COVS HZO Drenthe nieuwsbrief met nieuws uit de scheidsrechterswereld en interessante lezingen of bijeenkomsten.

Interactie met voetbalverenigingen is voor ons een belangrijk element. Zonder spelende teams kunnen scheidsrechters hun hobby niet uitoefenen en zonder scheidsrechters kunnen uw leden niet voetballen. Club- en KNVB-scheidsrechters zijn bezig met hun hobby en zullen veel over hebben om dit kwalitatief zo goed mogelijk te doen. De kosten voor het donateurschap voor 2017/2018 zijn: € 35,- per jaar.

Voor vragen? Contactadres: secretaris: R. Bruining, 0591-623716  of robert.bruining@hotmail.com

Wij danken U alvast hartelijk voor uw donatie. Namens bestuur COVS HZO Drenthe (Hondsrug Zuid Oost Drenthe)

Theo Hein, Voorzitter  

Ps: Bij de documenten staat het aanmeldingsformulier voot voetbalverenigingen.

Zichtbaarheid groepsinhoud: 
Openbaar